Realigro.rs je prvi svetski pretraživač nekretnina gde možete da pronađete oglase za prodaju kuća u Irak

Продаје се некретнина у Ираку

Ирак, званично Република Ирак, држава је западне Азије. Граничи са Турском на сјеверу, Саудијском Арабијом и Кувајтом на југу, Сиријом на сјеверозападу, Јорданом на западу и Ираном на истоку. Главни град је Багдад.

Ербил је четврти највећи град у Ираку након Багдада, Басре и Мосула. Налази се на 80 километара источно од Мосула и главни је град Ирачког Курдистана. Ербил је једно од најбољих места где се купује некретнина на продају у Ираку. Ербил се сматра једним од најстаријих градова на коме стално живе становници света са рекордним урбаним животом који датира још од 6000 а.ц.

Ербил је економска престоница Курдистанске регије и задржава значајну улогу у Ираку, привлачећи велики број људи који покушавају да искористе економски раст и безбедност града. Уз велике резерве угљоводоника Курдистана и сигурност, у поређењу са остатком земље, очекује се да га привреда подржи раст, додатно повећавајући потражњу за некретнинама и социјалном инфраструктуром.

Повећање становништва заједно са очекиваним економским растом и даље повећава потражњу за пројектима некретнина (стамбени, комерцијални, некретнине на продају у Ираку и хотели) и пројектима социјалне инфраструктуре, као што су образовне и здравствене установе у региону.

Политички ризик, међутим, остаје главна брига. Недавни физички спорови с Багдадом изазвали су забринутост због погоршања односа између Ербила и централне владе. Међутим, ово је тренутно у равнотежи са порастом насиља у не-курдском Ираку и потенцијалним мировним дивидендама од недавног зближавања.

Тржиште стамбених некретнина у Ербилу показује стални потенцијални раст. Тржишни темељи остају снажни, подржани спорим растом понуде. Владине студије процјењују да је током наредних пет година потребно укупно 112 500 стамбених јединица. Судећи према грађевинским активностима у граду, међутим, сумња се да ће овај обим стамбених јединица бити испоручен на вријеме. Ова процена се такође односи само на раст становништва и не узима у обзир потражњу коју купују купци заинтересовани за продају некретнина из других делова Ирака, што би могло довести до даљег притиска на снабдевање

Mapa, kretanje cena i statistika

Srodne nekretnine

Ал-Јамиаа је један од најбоље организованих дистрикта у Багдаду који је изабран за предаваче на универзитетима. Ја сам власник куће 3 спрата, кућа са ...
Cod. 27858

Prodaja Вила, Irak, Baghdad, Baghdad, Baghdad

Reserved negotiation
Prodaja
Вила

220 m²
вила на продају
Mapa, kretanje cena i statistika
 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB